Projektledelse og indholdsproduktion

CaseBild_DSO

Projektet
Klima og bæredygtighed har med journalist Jørgen Steen Nielsen i spidsen været et af Dagbladet Informations helt centrale fokusområder i mange år. I forlængelse af dette påtog iBureauet sig opgaven at sætte denne højaktuelle dagsorden i spil på måder, der ligger uden for avisformatet – måder som kunne inddrage folk mere aktivt i debatten om udviklingen af det fremtidige samfund. Resultatet er blevet en lang række aktiviteter under overskriften Den store omstilling.

Produkterne
· Konference på IT-Universitetet i 2011, hvor Jørgen Steen Nielsen kunne opleves i samtaler med hhv. professor fra CBS Jørgen Ørstrøm Møller, erhvervsmand og tidligere departementschef i Finansministeriet Alders Eldrup og tidligere finansminister Mogens Lykketoft. Over 300 deltog i den udsolgte konference.

· Tre debatarrangementer i Informations hus i 2012. Den røde tråd i debatrækken var den nuværende globale situation og transformationen til en bæredygtig økonomi. Debattørerne var professor i økonomi Karina Juselius fra Københavns Universitet, den norske professor Jørgen Randers og Jørgen Steen Nielsen. Sidste arrangement i rækken blev afholdt i forbindelse med udgivelsen af Jørgen Steen Nielsens bog, som deler både tematik og overskrift med projektet.

· I foråret 2013 producerede iBureauet magasintillægget ‘Omstilling’, som beskriver nogle af de mange bæredygtige projekter, der lige nu spirer frem i Danmark. Tillægget udkom med Information under Folkemødet på Bornholm og blev efterfølgende distribueret til landets biblioteker, højskoler mv.

· Sommeren 2013 har iBureauet sammen med Information og DR P4 stået bag kampagnen ‘Hvad gør vi nu? – Vores omstilling til et bæredygtigt samfund‘, som handler om at finde nye bæredygtige projekter.

Læs mere og følg med på voresomstilling.dk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *