Årlig event

CaseBild_IV

Projektet
Information ønsker at knytte tætte bånd til læserne gennem forskellige relevante arrangementer i og uden for huset. iBureauets arrangementsafdeling har derfor skabt en årlig tilbagevendende begivenhed – en event målrettet Informations læsere, der ønsker fordybelse og samtidig interesserer sig for miljøet og naturen. Dette er Informations Vandredag, en stor tilbagevendende begivenhed med naturoplevelsen i centrum. Informations Vandredag blev afholdt første gang i 2011 i samarbejde med Dansk Vandrelaug. iBureauet står for al projektledelse og praktisk eksekvering herunder: koordinering, markedsføring, tilmeldinger og øvrige samarbejdsaftaler, mens Dansk Vandrelaug leverer kompetente turledere.

Produkterne
· I foråret 2011 blev Informations Vandredag afholdt for første gang. Omkring 10 forskellige ruter på Sjælland blev udbudt – herunder også kortere børneruter samt maratonruter til de ekstra aktive. Ca. 200 veloplagte læsere deltog.

· I foråret 2012 blev vandredagen afholdt igen. Denne gang mødte knap 350 naturentusiaster op og vandrede de i alt 11 naturskønne ruter i Nordsjælland.

· I 2013 blev det til 16 ruter i alt. To ture i Aarhus og fjorten på Sjælland med udbygget koncept: fælles afslutning med grill ved Gribsø og hygge i det grønne.

· I 2014 blev vandredagen afholdt 24 maj. Omkring 350 glade vandrere deltog på de 14 ruter i Nordsjælland og igen med grill ved Gribsø som afslutning på dagen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *